Pollux & Pollux

Wat wij doen


beleefVenlo

Beleef Venlo.Nu

Bereik meer dan 100 duizend consumenten direct naast de deur !

Beleef Venlo.Nu is het nieuwe podium voor winkels, bedrijven, cultuurinstellingen, theaters, verenigingen  om zich te presenteren. Maar vooral om samen laten zien wat Venlo te bieden heeft.

Beleef Venlo.NU, de krant heeft een oplage van ruim 50 duizend exemplaren. Deze worden huis aan huis verspreid in Reuver, Belfeld, Steyl, Tegelen, Maasbree, Baarlo, Boekend, Hout-Blerick, Blerick, Grubbenvorst, Lottum, Well, Arcen, Lomm, Velden,  en Venlo.

In deze derde editie o.a. aandacht voor werken in Venlo. Door middel van een advertorial kunt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen. Een van onze schrijvers zal samen met u de redactie verzorgen. De kosten voor een héle pagina aandacht bedragen slechts  € 495,00.

Bekijk eerdere uitgaves

 

 

purHolland

PUR HOLLAND

Bereik ruim 1.5 miljoen duitse consumenten met de krant PUR HOLLAND

PUR HOLLAND wordt een nieuw concept om te adverteren in Duitsland. In één krant alles wat Holland te bieden heeft onder de aandacht brengen bij 1,5 miljoen duitse consumenten tot op 80 kilometer van de Nederlandse grens. Duitsers hebben iets speciaals met Nederland. Het Holland gefühl, zoals de duitser het zelf noemt, is de belangrijkste reden voor een bezoek aan Nederland.

Adverteren in Duitsland via de bestaande media is erg duur. Om dit te doorbreken lanceren we de krant PUR HOLLAND.

Deze krant wordt maandelijks op postcode huis aan huis verspreidt in een groot gebied tussen Wesel-Moers-Duisburg-Essen-Wuppertal-Krefeld-Düsseldorf-Aken tot aan de Nederlandse grens.

De postcodes worden geselecteerd op sociale klasse A en B1.

Oplage: 450 duizend
Gebied: Ruhrgebied en omgeving
Bereik: 1,5 miljoen
Krant: ½ Berliner formaat
Afmeting: 230 x 290 mm
Kleur: Full Color
Prijs: Héle pagina v.a. € 2950,00 (mm prijs= € 2,30)

Graag informeren wij u naar de vele mogelijkheden van adverteren in dit uniek blad.

 

 

Radio

Het effect van radioreclame is een feit. Niet voor niets maken grote merken en bedrijven gebruik van dit krachtig medium. De verborgen kracht van radio zit in het liftend vermogen. Herhaling op herhaling zorgt ervoor dat uw product of dienst blijft “hangen” bij de luisteraars.

Pollux & Pollux werkt samen met regionale en lokale radiozenders in Nederland en Duitsland. Samen met u bekijken we welke regio voor u belangrijk is. Samen bedenken we de inhoud van een commercial en bekijken we hoe we het hoogste resultaat kunnen halen binnen het beschikbare budget.

 

Televisie

Emoties zijn de drijvende kracht achter TV reclame. Niet voor niets besteden grote merken het grootse gedeelte van hun reclame budget aan het maken van TV reclame. TV reclame wordt door de consument als betrouwbaar gezien en dit levert een hogere verkoop op.

Pollux & Pollux werkt samen met regionale en lokale televisiezenders in Nederland en Duitsland. Samen met u bekijken we welke regio voor u belangrijk is. Samen bedenken we de inhoud van een commercial en bekijken we hoe we het hoogste resultaat kunnen halen met het door u te besteden budget.

 

Kranten

Promotie door het uitgeven van uw eigen krant. Optimale aandacht voor uw bedrijf of vereniging. Onze professionele tekstschrijvers , fotografen en designers gaan samen met u aan de slag. Natuurlijk zorgen wij ook voor de verspreiding. Wilt u vijfhonderd kranten of honderd duizend kranten? Alles kan.

Pollux & Pollux werkt samen met ervaren tekstschrijvers en fotografen en dat zorgt voor een professionele en positieve uitstraling van uw bedrijf of vereniging.

 

Promotie op locatie

1 op 1 contact met potentiele klanten door middel van promotie van uw product of dienst op iedere locatie. U zoekt een standwerker voor uw product, een opperstalmeester voor uw evenement of zullen wij uw evenement helemaal regelen ? Samen komen we er wel uit.

Pollux &Pollux levert u de juiste personen om uw product of bedrijf op een positieve en betrouwbare manier onder de aandacht te brengen.

 

Natuurlijk zorgen wij ook voor aandacht op alle nieuwe media. Dat hoort er gewoon bij !